Om E-læringskurset “Grundlæggende viden om farlige stoffer”

Loven kræver at medarbejdere, der ofte eller lejlighedsvist arbejder med farlige stoffer, skal have kendskab til farlige stoffer. Med E-læringskurset ”Grundlæggende viden om farlige stoffer”, kan du få dine medarbejdere trænet, uden at dette påvirker produktionen eller arbejdstiden. Så der er ikke flere undskyldninger for ikke at få dit personale uddannet. Kurset bliver præsenteret i forståelige og omfattende online præsentationer. Foruden kurset på hollandsk, der er velegnet til Holland såvel som Belgien, er der i mellemtiden også en engelsk og polsk version af kurset tilgængeligt, så også dine udenlandske medarbejdere kan følge dette kursus.

Dette onlinekursus består af fire moduler:

  • Love og forskrifter om opbevaring og anvendelse af farlige stoffer.
  • Klassificering i henhold til GHS og ADR samt stoffernes egenskaber.
  • Funktionelle krav til udarbejdelse af fragtbreve, varekontrol, 1.000 point tabel, adskillelse af stoffer osv.
  • Håndtering af katastrofer i forbindelse med farlige stoffer.

Hvert modul afsluttes med en liste over praktiske spørgsmål. Når kurset er gennemført, den sidste liste over spørgsmål i tilfælde af tilstrækkelig score, vil kursisten modtage et certifikatet for “Grundlæggende viden om farlige stoffer”.

For hvem

For alle, der arbejder med farlige stoffer, ofte eller lejlighedsvist. Uanset om du er lagermedarbejder, laboratorieassistent, forebyggelsesrådgiver, hospitalsansat eller statsansat, er dette kursus for alle. Dette kursus er også i overensstemmelse med kapitel 1.3 i ADR for lagerpersonale og kurerer (1.000 point tabel).

Efteruddannelse

Efteruddannelse er ikke påkrævet. Dette er et kursus om grundlæggende viden om farlige stoffer og kan afsluttes af alle, der gør en indsats. Det er derfor, vi specifikt har påført en tidsperiode til kurset.

Kursets varighed

Omkring 4 timer. Selvfølgelig kan det gøres hurtigere, men vi anbefaler først og fremmest at man ‘lære’ kursusmaterialet. Hvert modul efterfølges af en række testspørgsmål for at afgøre, om du virkelig har forstået kursusmaterialet. Alt temmelig enkel, men tilstrækkelig til at bestemme, om du fortjener et certifikat.

Pris

Prisen for kurset er 99 € pr. kursusdeltager.

 

Registrere

Efter tilmelding til kurset modtager du bekræftelse af, at du har tilmeldt dig kurset. Efter betaling kan du straks downloade kursusbrevet for at starte kurset. Glem ikke at sende kursets brev til de andre deltagere.

Anbefalet? Endelig! Kurset er allerede blevet fulgt og værdsat af mange studerende. Vi kan ikke gøre det lettere.

Registrer dine medarbejdere nu: Tilmeld.