Arbejde med farlige stoffer indebærer risici, der kræver korrekt håndtering og forståelse. Ifølge lovgivningen skal medarbejdere, der regelmæssigt eller lejlighedsvis arbejder med farlige stoffer, have kendskab til dem. Med E-læringskurset “Grundlæggende viden om farlige stoffer” kan du træne dine medarbejdere uden at påvirke produktionen eller arbejdstiden. Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at uddanne dit personale. Kurset præsenteres i forståelige og omfattende online præsentationer.

Kursusindhold:

  1. Love og Forskrifter: Om opbevaring og anvendelse af farlige stoffer.
  2. Klassificering i henhold til GHS og ADR: Sammen med stoffernes egenskaber.
  3. Funktionelle Krav: Herunder udarbejdelse af fragtbreve, varekontrol, 1.000-punkttabel, adskillelse af stoffer og mere.
  4. Håndtering af Katastrofer: I forbindelse med farlige stoffer.

Målgruppe:

Kurset henvender sig til alle, der arbejder med farlige stoffer, uanset stilling. Det omfatter lagermedarbejdere, laboratorieassistenter, forebyggelsesrådgivere, hospitalsansatte og statsansatte. Kurset er også i overensstemmelse med kapitel 1.3 i ADR for lagerpersonale og kurerer (1.000-punkttabel).

Efteruddannelse og Varighed:

Efteruddannelse er ikke påkrævet. Kurset om grundlæggende viden om farlige stoffer kan gennemføres af alle, der engagerer sig. Kursets varighed er cirka 4 timer, men det anbefales at fordybe sig i materialet. Hvert modul afsluttes med testspørgsmål for at sikre forståelse.

Certifikat af Grundlæggende Viden om Farlige Stoffer:

Efter vellykket gennemførelse modtager kursister et certifikat, der bekræfter deres grundlæggende viden om farlige stoffer.

Investér i Sikkerhed og Videnskab om Farlige Stoffer med E-læringskurset.

E-læringskursus farlige stoffer:

Om E-læringskurset “Grundlæggende viden om farlige stoffer”