DSV Panalpina overtager Prime Cargos aktiviteter i Danmark, Polen og Kina fra Mitsui-Soko Group, et internationalt speditionsfirma med base i Japan. Prime Cargo har hovedkontor i Kolding, men opererer internationalt og har fragt-, lager- og logistikaktiviteter i både Polen og Kina.

”DSV Panalpina og Prime Cargo deler de samme værdier og måde at drive forretning på og yder personlig service af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser – sammen vil vi være i stand til at gøre det endnu bedre,” siger Henrik Nielsen, Executive Vice President for DSV Air & Sea i Nordeuropa.

En stærkere løsning

Kombinationen af Prime Cargos stærke kompetencer inden for e-commerce og fashion og DSV Panalpinas globale netværk og ekspertise giver nye muligheder.

“Prime Cargos kunder vil drage fordel af DSV’s globale netværk af transport- og logistikydelser, og eksisterende DSV-kunder får adgang til endnu flere løsninger, idet vi blandt andet styrker vores kompetencer inden for e-commerce og fashion,” forklarer Marcel Blomjous, Managing Director i DSV Solutions Danmark.

Tilsammen bliver vi stærkere

”Vi er stolte over at blive en del af DSV Panalpina. Når vi nu påbegynder integrationen, er det vores faste hensigt at sikre, at alle kunder fortsat vil opleve et uforandret højt serviceniveau,” siger Morten Høilund, Managing Director i Prime Cargo.

Under integrationen af Prime Cargo og DSV Panalpina vil al daglig drift foregå som normalt. Den eneste forskel vil være, at alle kunder nu får nu adgang til endnu flere muligheder og løsninger. 

Læs også ‘DSV Panalpina køber Prime Cargo’

Henvendelser fra medier henvises til:
Maiken Riise Andersen, DSV Panalpina A/S, Head of Corporate Communication
Tlf.: +45 43 20 30 74

DSV Panalpina overtager Prime Cargos aktiviteter i Danmark, Polen og Kina fra Mitsui-Soko Group, et internationalt speditionsfirma med base i Japan. Prime Cargo har hovedkontor i Kolding, men opererer internationalt og har fragt-, lager- og logistikaktiviteter i både Polen og Kina.
”DSV Panalpina og Prime Cargo deler de samme værdier og måde at drive forretning på og yder personlig service af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser – sammen vil vi være i stand til at gøre det endnu bedre,” siger Henrik Nielsen, Executive Vice President for DSV Air & Sea i Nordeuropa.
En stærkere løsning
Kombinationen af Prime Cargos stærke kompetencer inden for e-commerce og fashion og DSV Panalpinas globale netværk og ekspertise giver nye muligheder.
“Prime Cargos kunder vil drage fordel af DSV’s globale netværk af transport- og logistikydelser, og eksisterende DSV-kunder får adgang til endnu flere løsninger, idet vi blandt andet styrker vores kompetencer inden for e-commerce og fashion,” forklarer Marcel Blomjous, Managing Director i DSV Solutions Danmark.
Tilsammen bliver vi stærkere
”Vi er stolte over at blive en del af DSV Panalpina. Når vi nu påbegynder integrationen, er det vores faste hensigt at sikre, at alle kunder fortsat vil opleve et uforandret højt serviceniveau,” siger Morten Høilund, Managing Director i Prime Cargo.
Under integrationen af Prime Cargo og DSV Panalpina vil al daglig drift foregå som normalt. Den eneste forskel vil være, at alle kunder nu får nu adgang til endnu flere muligheder og løsninger. 
Læs også ‘DSV Panalpina køber Prime Cargo’
Henvendelser fra medier henvises til:
Maiken Riise Andersen, DSV Panalpina A/S, Head of Corporate Communication
Tlf.: +45 43 20 30 74Read More