Som en reaktion på konsekvenserne af COVID-19-pandemien har DSV i Danmark som et helt ekstraordinært initiativ chartret tre skibe og lejet containere for at sikre transporten af varer fra Kina til Danmark. 

Lone Ginge, der er Manager i DSV’s danske søfragt, fortæller: 

”I DSV gør vi alt for at hjælpe vores danske kunder og sikre deres forsyningskæder. De tre multi-purpose skibe, som vi har chartret, skal udføre tre enkeltstående sejladser og tilføre ekstra kapacitet i perioden frem til det kinesiske nytår, hvor verdens største handelsnation går mere eller mindre i stå.”

På grund af den manglende kapacitet i markedet forventer DSV’s danske søfragt, at det kinesiske nytår, der er årets største højtid i Kina, vil skabe endnu større udfordringer end normalt. Lone Ginge fortæller: 

”Da der vanligvis er en ekstrem rift om pladsen i forbindelse med det kinesiske nytår, anbefaler vi hvert år vores kunder, at de kunder booker deres søfragt i god tid. I år er situationen bare anderledes og helt ekstraordinær, idet der allerede nu og de seneste måneder har været en ekstrem ubalance i forholdet mellem udbud og efterspørgsel på containermarkedet.” 

Læs mere om det kinesiske nytår 2021 

DSV’s tre chartrede skibe vil afgå fra Kina i perioden den 22. december til 15. januar 2021 og forventes fremme i Danmark fra den 31. januar og frem til den 20. februar. 

Lige nu er de forventede afgangs- og ankomsttidspunkter for de tre chartrede multi-purpose skibe:

Skib 1
ETD Shekou (Yantian): 22.12.2020
ETA Aarhus: 31.01.2021

Skib 2
ETD Shanghai: 28.12.2020
ETA Aarhus: 08.02.2020

Skib 3 (forventede detaljer): 
ETD Shanghai: 07.01-15.01.2021
ETA Aarhus: 12.02-20.02.2021

Kontakt DSV’s søfragt

Har du og din virksomhed varer, der skal fragtes hjem fra Kina med søfragt, skal du være mere end velkommen til at kontakte DSV’s danske søfragt for at høre mere om mulighederne. 

Kontakt DSV’s danske søfragt

Som en reaktion på konsekvenserne af COVID-19-pandemien har DSV i Danmark som et helt ekstraordinært initiativ chartret tre skibe og lejet containere for at sikre transporten af varer fra Kina til Danmark. 
Lone Ginge, der er Manager i DSV’s danske søfragt, fortæller: 
”I DSV gør vi alt for at hjælpe vores danske kunder og sikre deres forsyningskæder. De tre multi-purpose skibe, som vi har chartret, skal udføre tre enkeltstående sejladser og tilføre ekstra kapacitet i perioden frem til det kinesiske nytår, hvor verdens største handelsnation går mere eller mindre i stå.”
På grund af den manglende kapacitet i markedet forventer DSV’s danske søfragt, at det kinesiske nytår, der er årets største højtid i Kina, vil skabe endnu større udfordringer end normalt. Lone Ginge fortæller: 
”Da der vanligvis er en ekstrem rift om pladsen i forbindelse med det kinesiske nytår, anbefaler vi hvert år vores kunder, at de kunder booker deres søfragt i god tid. I år er situationen bare anderledes og helt ekstraordinær, idet der allerede nu og de seneste måneder har været en ekstrem ubalance i forholdet mellem udbud og efterspørgsel på containermarkedet.” 
Læs mere om det kinesiske nytår 2021 
DSV’s tre chartrede skibe vil afgå fra Kina i perioden den 22. december til 15. januar 2021 og forventes fremme i Danmark fra den 31. januar og frem til den 20. februar. 
Lige nu er de forventede afgangs- og ankomsttidspunkter for de tre chartrede multi-purpose skibe:Skib 1
ETD Shekou (Yantian): 22.12.2020
ETA Aarhus: 31.01.2021Skib 2
ETD Shanghai: 28.12.2020
ETA Aarhus: 08.02.2020Skib 3 (forventede detaljer): 
ETD Shanghai: 07.01-15.01.2021
ETA Aarhus: 12.02-20.02.2021
Kontakt DSV’s søfragt
Har du og din virksomhed varer, der skal fragtes hjem fra Kina med søfragt, skal du være mere end velkommen til at kontakte DSV’s danske søfragt for at høre mere om mulighederne. 
Kontakt DSV’s danske søfragtRead More