DSV Panalpina køber den internationale speditionsvirksomhed Prime Cargo, der tilbyder skræddersyede transport-, lager- og logistikløsninger. Prime Cargo har hovedkontor i Kolding, men er en international virksomhed med aktiviteter i både Polen og Kina. 

DSV Panalpina har i flere år set med stor respekt på Prime Cargo på grund af virksomhedens ekspertise inden for visse vertikaler, hvor DSV Panalpina har begrænset aktivitet. Med Prime Cargos stærke profil inden for e-handel og fashion retail – med det nuværende fashion setup i Kina som et væsentligt aspekt – er selskabet et perfekt match for både DSV Solutions og DSV Air & Sea i Danmark.

 

Nye muligheder

Købet af Prime Cargo skaber nye muligheder for begge virksomheder og deres kunder. Prime Cargos kunder vil kunne drage fordel af et globalt netværk og nye services, og DSV’s kunder vil få adgang til stærke løsninger inden for e-handel og fashion retail.

”Sammen kan vi tilbyde vores kunder meget mere. Vi vil styrke vores produktsortiment over for vores fælles kundeportefølje, der nu vil få adgang til en bred vifte af globale services hos en og samme leverandør,” siger Henrik Nielsen, der er Executive Vice President, DSV Air & Sea Nordic Region.

 

Avanceret e-handel

Prime Cargo er kendt for sin store ekspertise inden for e-handel. Virksomheden driver avancerede, fuldautomatiske lageraktiviteter – en teknologi som DSV kender til og for nylig har installeret i et nyt lager i Oslo. Med Prime Cargos kompetencer vil DSV Panalpina og Prime Cargo kunne sætte skub i udviklingen af e-handelsaktiviteterne i en endnu større skala: 

”Prime Cargo er i Danmark et kendt og førende navn inden for e-handel og fashion logistics. Det passer perfekt ind i den strategiske portefølje i DSV’s danske selskaber. Vi vil kunne tilbyde e-handelssegmentet avancerede og konkurrencedygtige automatiserede lagerløsninger med ambitiøse vækstmuligheder,” siger Marcel Blomjous, der er administrerende direktør i DSV Solutions Danmark.

 

Vækststrategi 

Prime Cargos administrerende direktør Morten Høilund er glad for opkøbet og stolt over at blive en del af DSV Panalpina. Med den store ekspertise, som Prime Cargo bringer med ombord, vil virksomheden blive en del af en ambitiøs vækststrategi:

”Vi er stolte over, at DSV Panalpina værdsætter Prime Cargos stærke kompetencer inden for e-handel og fashion, og at disse to vertikaler vil være bærende elementer i vækststrategien for de danske aktiviteter. Vi er overbeviste om, at opkøbet er en unik mulighed for at forene vores branchefokus med DSV’s globale netværk.”

Transaktionen forventes afsluttet inden for 2-3 måneder med forbehold for de sædvanlige betingelser, herunder godkendelse fra de relevante konkurrencemyndigheder. Indtil da fortsætter Prime Cargo og DSV Panalpina deres sædvanlige aktiviteter som to separate virksomheder.

Henvendelser fra medier henvises til:
Maiken Riise Andersen, DSV Panalpina A/S, Head of Corporate Communication,
Tlf.: +45 43 20 30 74

DSV Panalpina køber den internationale speditionsvirksomhed Prime Cargo, der tilbyder skræddersyede transport-, lager- og logistikløsninger. Prime Cargo har hovedkontor i Kolding, men er en international virksomhed med aktiviteter i både Polen og Kina. 

DSV Panalpina har i flere år set med stor respekt på Prime Cargo på grund af virksomhedens ekspertise inden for visse vertikaler, hvor DSV Panalpina har begrænset aktivitet. Med Prime Cargos stærke profil inden for e-handel og fashion retail – med det nuværende fashion setup i Kina som et væsentligt aspekt – er selskabet et perfekt match for både DSV Solutions og DSV Air & Sea i Danmark.
 
Nye muligheder
Købet af Prime Cargo skaber nye muligheder for begge virksomheder og deres kunder. Prime Cargos kunder vil kunne drage fordel af et globalt netværk og nye services, og DSV’s kunder vil få adgang til stærke løsninger inden for e-handel og fashion retail.

”Sammen kan vi tilbyde vores kunder meget mere. Vi vil styrke vores produktsortiment over for vores fælles kundeportefølje, der nu vil få adgang til en bred vifte af globale services hos en og samme leverandør,” siger Henrik Nielsen, der er Executive Vice President, DSV Air & Sea Nordic Region.
 
Avanceret e-handel
Prime Cargo er kendt for sin store ekspertise inden for e-handel. Virksomheden driver avancerede, fuldautomatiske lageraktiviteter – en teknologi som DSV kender til og for nylig har installeret i et nyt lager i Oslo. Med Prime Cargos kompetencer vil DSV Panalpina og Prime Cargo kunne sætte skub i udviklingen af e-handelsaktiviteterne i en endnu større skala: 

”Prime Cargo er i Danmark et kendt og førende navn inden for e-handel og fashion logistics. Det passer perfekt ind i den strategiske portefølje i DSV’s danske selskaber. Vi vil kunne tilbyde e-handelssegmentet avancerede og konkurrencedygtige automatiserede lagerløsninger med ambitiøse vækstmuligheder,” siger Marcel Blomjous, der er administrerende direktør i DSV Solutions Danmark.
 
Vækststrategi 

Prime Cargos administrerende direktør Morten Høilund er glad for opkøbet og stolt over at blive en del af DSV Panalpina. Med den store ekspertise, som Prime Cargo bringer med ombord, vil virksomheden blive en del af en ambitiøs vækststrategi:

”Vi er stolte over, at DSV Panalpina værdsætter Prime Cargos stærke kompetencer inden for e-handel og fashion, og at disse to vertikaler vil være bærende elementer i vækststrategien for de danske aktiviteter. Vi er overbeviste om, at opkøbet er en unik mulighed for at forene vores branchefokus med DSV’s globale netværk.”
Transaktionen forventes afsluttet inden for 2-3 måneder med forbehold for de sædvanlige betingelser, herunder godkendelse fra de relevante konkurrencemyndigheder. Indtil da fortsætter Prime Cargo og DSV Panalpina deres sædvanlige aktiviteter som to separate virksomheder.
Henvendelser fra medier henvises til:
Maiken Riise Andersen, DSV Panalpina A/S, Head of Corporate Communication,
Tlf.: +45 43 20 30 74Read More