Den 1. oktober åbner DSV sit første self-storage-lager i Valby som en del af virksomhedens nye, strategiske fokus på self-storage til BtC-kunder. 

DSV Smarter Storage, som konceptet hedder, er målrettet til privatpersoner og mindre virksomheder og vil blive markedsført som et separat produkt – men med DSV’s stærke BtB-organisation i ryggen.

Brian Winther Almind, der er direktør i DSV Panalpina Group Property, siger:

”Vi har omfattende erfaring inden for warehousing, og vi er overbeviste om, at vi kan tilføre værdi på self-storage-markedet med vores innovative, digitale produkt, der vil gøre det nemt og enkelt for privatpersoner og mindre virksomheder at benytte self-storage.”

Et digitalt og skalerbart produkt

DSV’s nye koncept styres 100 % digitalt med app’en Smarter Storage som det vigtigste element. Kunderne kan bruge app’en til at få adgang til den ubemandede lagerbygning, mens booking, betaling og indgåelse af kontrakten kan klares online via telefon eller tablet. 

Brian Winther Almind forklarer:

”Brugervenlighed har været prioriteret højt under udviklingen af Smarter Storage-konceptet. Bygningen vil være udstyret med avancerede elektroniske løsninger, der skal gøre det så nemt som muligt for kunderne.” 

Opstart i København

Det første Smarter Storage-lager med et areal på 5.500 kvm fordelt på over 700 lagerrum er for nylig blevet bygget i Valby. I bygningens garage kan man køre ind med bil, og derfra giver rummelige elevatorer nem adgang til lagerrummene. Platformsvogne er til rådighed. 

Avanceret bygningsdesign og sikkerhedssystemer – samt et parkområde ved bygningen – gør det både bekvemt og sikkert at besøge DSV Smarter Storage.

Stort potentiale

Der er ifølge Brian Winther Almind et stort potentiale i DSV’s strategiske satsning på self-storage. Baseret på erfaringerne fra det første Smarter Storage-lager er det planen at bygge endnu et og senere hen at udvide konceptet til andre lande, hvor DSV allerede tilbyder transport- og logistikydelser.

Læs mere om DSV Smarter Storage

 

Den 1. oktober åbner DSV sit første self-storage-lager i Valby som en del af virksomhedens nye, strategiske fokus på self-storage til BtC-kunder. 
DSV Smarter Storage, som konceptet hedder, er målrettet til privatpersoner og mindre virksomheder og vil blive markedsført som et separat produkt – men med DSV’s stærke BtB-organisation i ryggen.
Brian Winther Almind, der er direktør i DSV Panalpina Group Property, siger:
”Vi har omfattende erfaring inden for warehousing, og vi er overbeviste om, at vi kan tilføre værdi på self-storage-markedet med vores innovative, digitale produkt, der vil gøre det nemt og enkelt for privatpersoner og mindre virksomheder at benytte self-storage.”
Et digitalt og skalerbart produkt
DSV’s nye koncept styres 100 % digitalt med app’en Smarter Storage som det vigtigste element. Kunderne kan bruge app’en til at få adgang til den ubemandede lagerbygning, mens booking, betaling og indgåelse af kontrakten kan klares online via telefon eller tablet. 
Brian Winther Almind forklarer:
”Brugervenlighed har været prioriteret højt under udviklingen af Smarter Storage-konceptet. Bygningen vil være udstyret med avancerede elektroniske løsninger, der skal gøre det så nemt som muligt for kunderne.” 
Opstart i København
Det første Smarter Storage-lager med et areal på 5.500 kvm fordelt på over 700 lagerrum er for nylig blevet bygget i Valby. I bygningens garage kan man køre ind med bil, og derfra giver rummelige elevatorer nem adgang til lagerrummene. Platformsvogne er til rådighed. 
Avanceret bygningsdesign og sikkerhedssystemer – samt et parkområde ved bygningen – gør det både bekvemt og sikkert at besøge DSV Smarter Storage.
Stort potentiale
Der er ifølge Brian Winther Almind et stort potentiale i DSV’s strategiske satsning på self-storage. Baseret på erfaringerne fra det første Smarter Storage-lager er det planen at bygge endnu et og senere hen at udvide konceptet til andre lande, hvor DSV allerede tilbyder transport- og logistikydelser.
Læs mere om DSV Smarter Storage
 Read More