DSV’s charter-netværk har vokseværk. Her blot to måneder efter seneste tilførsel af flere ruter og mere kapacitet udvides luftbroen nu mellem Europa og Asien med yderligere to 747-fragtfly. 

Det ene fragtfly indsættes på charter-netværkets eksisterende rute mellem Shanghai og Luxembourg, så der fra den 5. oktober 2020 vil være hele tre faste ugentlige afgange og en samlet hjemgående kapacitet på 1.200.000 kilo om måneden.  

Med opstart den 7. oktober 2020 indsættes det andet 747-fragtfly på en ny og direkte forbindelse mellem Hong Kong og Luxembourg. Den hjemgående kapacitet vil her være på 400.000 kilo om måneden. 

Thomas Elmelund, der er Product Manager for DSV’s luftfragt i Danmark, fortæller:

”Udvidelsen af luftbroen hjem fra Asien handler om, at vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder en større tryghed og større grad af fleksibilitet i et stadig udfordret luftfragtsmarked. På den hjemgående luftfragt fra Asien får vi endnu flere muskler til at gøre en forskel for danske virksomheder, der skal have varer fragtet hurtigt hjem fra verdens største handelsnation, Kina”.

Afgange i DSV’s charter-netværk fra Asien til Europa fra den 5. oktober 2020

Mandag: Shanghai til Luxembourg
Onsdag: Shanghai til Luxembourg + Hong Kong til Luxembourg
Lørdag: Shanghai til Luxembourg

Ifølge Thomas Elmelund er tidspunktet for udvidelsen af DSV’s luftbro helt afgørende i sikringen af plads og effektive transportløsninger hjem fra Asien: 

”Med knap kapacitet i markedet betyder tilførslen af ekstra plads i vores eget lukkede system rigtig meget for os og vores kunder. Lige nu er den samlede fragtkapacitet på tværs af samtlige fly, dvs. passagerfly, kurer- og fragtfly, reduceret med omkring 30% i forhold til sidste år. Med peak season i månederne frem, meldinger om tre store tech-releases i løbet af efteråret, julehandlen samt eksport af personlige værnemidler fra Kina til hele verden vil den i forvejen høje efterspørgsel på luftfragt stige i tiden frem.”

DSV’s charter-netværk kan flytte enorme mængder gods i eget netværk og under fuld kontrol hele vejen fra dør-til-dør. Netværket styres 100% in-house og omfatter egne lastbiler til og fra lufthavn, dokumenthåndtering, godshåndtering samt planlægning ved lastning af luftfragtsenheder (ULD’er).

Er du interesseret i at høre mere om DSV’s charter-netværk og luftbroen mellem Asien og Europa, står DSV’s luftfragt til rådighed.

Kontakt DSV’s luftfragt

Læs mere om luftfragt til og fra Kina 

DSV’s charter-netværk har vokseværk. Her blot to måneder efter seneste tilførsel af flere ruter og mere kapacitet udvides luftbroen nu mellem Europa og Asien med yderligere to 747-fragtfly. 
Det ene fragtfly indsættes på charter-netværkets eksisterende rute mellem Shanghai og Luxembourg, så der fra den 5. oktober 2020 vil være hele tre faste ugentlige afgange og en samlet hjemgående kapacitet på 1.200.000 kilo om måneden.  
Med opstart den 7. oktober 2020 indsættes det andet 747-fragtfly på en ny og direkte forbindelse mellem Hong Kong og Luxembourg. Den hjemgående kapacitet vil her være på 400.000 kilo om måneden. 
Thomas Elmelund, der er Product Manager for DSV’s luftfragt i Danmark, fortæller:
”Udvidelsen af luftbroen hjem fra Asien handler om, at vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder en større tryghed og større grad af fleksibilitet i et stadig udfordret luftfragtsmarked. På den hjemgående luftfragt fra Asien får vi endnu flere muskler til at gøre en forskel for danske virksomheder, der skal have varer fragtet hurtigt hjem fra verdens største handelsnation, Kina”.
Afgange i DSV’s charter-netværk fra Asien til Europa fra den 5. oktober 2020

Mandag: Shanghai til Luxembourg
Onsdag: Shanghai til Luxembourg + Hong Kong til Luxembourg
Lørdag: Shanghai til Luxembourg
Ifølge Thomas Elmelund er tidspunktet for udvidelsen af DSV’s luftbro helt afgørende i sikringen af plads og effektive transportløsninger hjem fra Asien: 
”Med knap kapacitet i markedet betyder tilførslen af ekstra plads i vores eget lukkede system rigtig meget for os og vores kunder. Lige nu er den samlede fragtkapacitet på tværs af samtlige fly, dvs. passagerfly, kurer- og fragtfly, reduceret med omkring 30% i forhold til sidste år. Med peak season i månederne frem, meldinger om tre store tech-releases i løbet af efteråret, julehandlen samt eksport af personlige værnemidler fra Kina til hele verden vil den i forvejen høje efterspørgsel på luftfragt stige i tiden frem.”
DSV’s charter-netværk kan flytte enorme mængder gods i eget netværk og under fuld kontrol hele vejen fra dør-til-dør. Netværket styres 100% in-house og omfatter egne lastbiler til og fra lufthavn, dokumenthåndtering, godshåndtering samt planlægning ved lastning af luftfragtsenheder (ULD’er).
Er du interesseret i at høre mere om DSV’s charter-netværk og luftbroen mellem Asien og Europa, står DSV’s luftfragt til rådighed.
Kontakt DSV’s luftfragt
Læs mere om luftfragt til og fra Kina Read More