Kravet om at bære mundbind i offentlig transport og behovet for personlige værnemidler generelt, herunder brugen af håndsprit, kan mærkes i DSV’s danske importafdelinger for luftfragt, søfragt og banetransport.

Jesper Petersen, der er kommerciel direktør i DSV Air & Sea, fortæller: 

Den seneste tid har vi virkelig kunnet mærke en markant stigning i antallet af henvendelser, der går på import af PPE fra Asien, primært Kina. Vi bliver kontaktet af faste importører af PPE og af danske virksomheder, der har fået omlagt hele eller dele af deres produktion til mundbind i Østen og nu skal have transporteret deres varer hjem”.  

I DSV’s danske importafdelinger er der mundbind på alles læber. Speditørerne har travlt med at servicere de mange forespørgsler og samtidig sikre en hurtig og effektiv hjemtransport under de nuværende og noget anderledes transportforhold. 

Sikring af individuelle transportbehov 

”COVID-19 påvirker stadig transportmarkedet, specielt på luftfragt. I DSV står vi heldigvis i en rigtig god position og kan hjælpe den enkelte kunde med det specifikke transportbehov. Vi har eksperter til det nødvendige toldarbejde med varekoder og speditører, som løfter transportopgaven hele vejen fra producenten i Asien til slutkunden i Danmark eller Europa”, fortæller Jesper Petersen og fortsætter: 

”Vi har over 6.000 DSV-kollegaer på godt 100 kontorer ude i Asien. De gør virkelig en forskel netop nu, hvor hele verden efterspørger personlige værnemidler. Samtidig har vi i kraft af vores størrelse både den nødvendige kapacitet og en vifte af løsninger i eget netværk, der er med til at sikre effektive dør-til-dør-leveringer”. 

Alene i Kina har DSV over 700 ansatte fordelt på 34 kontorer. Her er den stærke lokale repræsentation i byer som Shanghai, Guangzhou og Zhengzhou med til at sikre en tryg, enkel og effektiv håndtering af personlige værnemidler fra producent til lufthavn, baneterminal eller havn.

Har du en konkret transportforespørgsel i forbindelse med personlige værnemidler, og ønsker du at vide mere om vores transportløsninger fra Asien, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Kontakt DSV

Læs også ’DSV hjælper NOST med at sikre en effektiv forsyning af personlige værnemidler til det offentlige system’

 

Kravet om at bære mundbind i offentlig transport og behovet for personlige værnemidler generelt, herunder brugen af håndsprit, kan mærkes i DSV’s danske importafdelinger for luftfragt, søfragt og banetransport.
Jesper Petersen, der er kommerciel direktør i DSV Air & Sea, fortæller: 
Den seneste tid har vi virkelig kunnet mærke en markant stigning i antallet af henvendelser, der går på import af PPE fra Asien, primært Kina. Vi bliver kontaktet af faste importører af PPE og af danske virksomheder, der har fået omlagt hele eller dele af deres produktion til mundbind i Østen og nu skal have transporteret deres varer hjem”.  
I DSV’s danske importafdelinger er der mundbind på alles læber. Speditørerne har travlt med at servicere de mange forespørgsler og samtidig sikre en hurtig og effektiv hjemtransport under de nuværende og noget anderledes transportforhold. 
Sikring af individuelle transportbehov 
”COVID-19 påvirker stadig transportmarkedet, specielt på luftfragt. I DSV står vi heldigvis i en rigtig god position og kan hjælpe den enkelte kunde med det specifikke transportbehov. Vi har eksperter til det nødvendige toldarbejde med varekoder og speditører, som løfter transportopgaven hele vejen fra producenten i Asien til slutkunden i Danmark eller Europa”, fortæller Jesper Petersen og fortsætter: 
”Vi har over 6.000 DSV-kollegaer på godt 100 kontorer ude i Asien. De gør virkelig en forskel netop nu, hvor hele verden efterspørger personlige værnemidler. Samtidig har vi i kraft af vores størrelse både den nødvendige kapacitet og en vifte af løsninger i eget netværk, der er med til at sikre effektive dør-til-dør-leveringer”. 
Alene i Kina har DSV over 700 ansatte fordelt på 34 kontorer. Her er den stærke lokale repræsentation i byer som Shanghai, Guangzhou og Zhengzhou med til at sikre en tryg, enkel og effektiv håndtering af personlige værnemidler fra producent til lufthavn, baneterminal eller havn.
Har du en konkret transportforespørgsel i forbindelse med personlige værnemidler, og ønsker du at vide mere om vores transportløsninger fra Asien, så er du meget velkommen til at kontakte os. 
Kontakt DSV
Læs også ’DSV hjælper NOST med at sikre en effektiv forsyning af personlige værnemidler til det offentlige system’
 Read More