Fra torsdag den 1. oktober, der er national dag i Kina, og en uge frem holder kineserne ferie. I denne periode lukkes der ned for produktionen af varer, og der er ingen afhentninger fra de kinesiske fabrikker. Af den grund vælger luftfartsselskaber, rederier og baneoperatører at aflyse afgange under Golden Week og i en tid herefter, hvor produktionen stadig er lav.

Book din transport fra Kina i god tid

Hvert år er der rift om pladsen på skibene, flyene og togene i tiden umiddelbart efter Golden Week. Har du planlagte forsendelser til eller fra Kina i tiden op til Golden Week samt ugerne efter, er vores anbefaling, at du booker i god tid.

DSV i Kina overholder statens varsel og holder lukket fra torsdag den 1. oktober og frem til og med torsdag den 8. oktober.

Er du kunde hos DSV og har spørgsmål til dine forsendelser med søfragt, luftfragt eller banetransport til og/eller fra Kina i forbindelse med Golden Week, står din sædvanlige kontaktperson til rådighed med yderligere information og vejledning.

Læs om DSV’s luftfragt til og fra Kina

Fra torsdag den 1. oktober, der er national dag i Kina, og en uge frem holder kineserne ferie. I denne periode lukkes der ned for produktionen af varer, og der er ingen afhentninger fra de kinesiske fabrikker. Af den grund vælger luftfartsselskaber, rederier og baneoperatører at aflyse afgange under Golden Week og i en tid herefter, hvor produktionen stadig er lav.
Book din transport fra Kina i god tid
Hvert år er der rift om pladsen på skibene, flyene og togene i tiden umiddelbart efter Golden Week. Har du planlagte forsendelser til eller fra Kina i tiden op til Golden Week samt ugerne efter, er vores anbefaling, at du booker i god tid.
DSV i Kina overholder statens varsel og holder lukket fra torsdag den 1. oktober og frem til og med torsdag den 8. oktober.
Er du kunde hos DSV og har spørgsmål til dine forsendelser med søfragt, luftfragt eller banetransport til og/eller fra Kina i forbindelse med Golden Week, står din sædvanlige kontaktperson til rådighed med yderligere information og vejledning.
Læs om DSV’s luftfragt til og fra KinaRead More